Amúgy közlekedik ma valami normálisan? – tették fel a kérdést a MÁV-val kapcsolatban

Megosztás

Amúgy közlekedik ma valami normálisan? – tette fel a kérdést egy hozzászóló ahhoz a hírhez, hogy reggel Kunhegyes és Kisköre között a vonatok helyett pótlóbuszok szállították az utasokat.

Meglehetősen zsúfolt lehetett a reggeli munka a MÁVInformnál, amin már meg sem lepődik senki. Számtalan meghibásodás miatt történt késést kellett közölni.

A reggel a már említett kunhegyesi gikszerrel kezdődött. Mint írták, a Kunhegyesről Kiskörére 5:53-kor induló személyvonat (36529) és a Kisköréről Kisújszállásra 6:23-kor induló személyvonat (36512) helyett pótlóbusz közlekedett.

Aztán következett egy szolnoki vonalat érintő meghibásodás.

A Püspökladány és Debrecen közötti szakaszon közlekedő kora reggeli, reggeli vonatok menetideje 15-30, esetenként 30-60 perccel megnövekedhetett, mert Kaba és Hajdúszoboszló között kábelvágás miatt meghibásodott a biztosítóberendezés.

Ezt időközben elhárították, de késésekre kell számítani délelőtt ezen a vonalon.

Nyolc órára ugyanis elhárították a biztosítóberendezési hibát Kaba és Hajdúszoboszló között, így fokozatosan csökkennek a késések a Budapest-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon. Délelőtt helyreállhat a menetrend.

Később más vonalak sem akartak kimaradnui a hírekből, máshol is voltak problémák a MÁV működésében.

Egy el nem indult vonattal kapcsolatban valaki megjegyezte, hogy “a vonalon minden járat késik legalább 20 percet… egy összesen 23 perces úton! Azért ez nem semmi. Mikor lesz már privatizálva ez az egész kóceráj?”

Egy hozzászóló foglalta össze a legjobban:

Egy hozzászóló foglalta össze a legérzékletesebben: “Csak a szokásos káosz ma is …”

Kapcsolódó cikkek